AYDINPOST ÖZEL

Aydın Eczacı Odasında son dakika gelişmesi.
Aydın"da iki dönemdir oda başkanlığını yürüten Şevet Kaya"nın Türk Eczacılar Birliği 2. Başkanlığına seçilmesini ardından başkanlığa seçilen Bahri Erkurt, yaklaşık 6 ay sonra görevden düşürüldü.
Yerine seçilen Salih Kozalı"nın başkanlığında yönetim kurulu üyeliğine getirilen Bahri Erkurt"un başkanlıktan düşürülmesi odada sessiz devrim olarak nitelendirilirken, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
II.Başkan Ecz. Can Kıranbağlı, Genel Sekreter Ecz.Sefa Karaarslan
Sayman Ecz. Ali Çankır, Üye Ecz. S. Bahri Erkurt, Üye Ecz. Burcu Meriçli, Üye Ecz. İpek Erdem

Yeni başkan Salih Kozalı'nın AK Parti'ye olan yakınlığı bı konuyla birlikte gün yüzüne çıktı ve tartışmaları da beraberinde getirdi.

ÜZERİMİZDE BASKI KURULDU

Aydınpost"a konuşan eski başkan Bahri Erkurt, “Yönetimin siyasi yapılanmasına lütfen dikkatle bakınız. Üzerimizde ciddi baskı oluşturuldu. İçerideki sıkıntı dışarının yansımasıdır. Salih Beyin başkan olmaktaki ısrarları siyasi düşüncesinden kaynaklanmaktadır. Şu anda 2. başkanlığa gelen arkadaş nasıl oluyor da bu kadar kısa sürede bu göreve gelebiliyor diye düşünmek lazım” diye konuştu.

 

BASIN TOPLANTISI DÜZENLENECEK

Başkan Salih Kozalı ise, “Aydın Eczacı Odası siyaset yapılacak bir yer değil ki. Benim herhangi bir siyasi partiye kaydım da yok. Bu doğru değil. Zaten gerekli açıklamaları yapmak üzere basın toplantısı düzenleyeceğiz. Her şey netlik kazanacak” dedi.

 

 

İLGİLİ HABER BAŞLIKLARI

Eczacılar dilekçe topluyor

Kıranbağlı ne dedi?