Aydın 21. Bölge Eczacılar Odası olarak kendilerinin de katıldığı toplantıdan 5 maddelik sonuç bildirgesini açıklayan Aydın Eczacılar Odası Başkanı Salih Kozalı eczacıların aynı zamanda kamu hizmeti verdiğini belirterek, “Kurum olarak güzel olan her şeyin destekçisi kötü olan her şeyin ise karşısındayız” dedi. 
Aydın 21. Bölge Eczacı Odası Başkanı Salih Kozalı Manisa’da yapılan Danışma Kurulu’nun 5 maddeden oluşan sonuç bildirgesini “1- Bugüne kadar devam eden sağlıkta tasarruf politikalarıyla, günden güne eriyen mesleğimizin sürdürülebilirliği konusunda zorluklar içinde mücadele eden bizler, genel seçimlerden sonra oluşacak yeni tabloda, yaşadığımız mesleki sıkıntıların devam etmesi durumunda, mesleğimize uygulanabilir, uzun süreli, kalıcı, ferah çözümlerin kazandırılabilmesi için örgütlü gücümüzü kullanarak, mücadelemize devam edeceğimizi belirtiyoruz.
2- Muvazaalı olarak açılmak istenen eczanelerin tespiti, değerlendirilmesi ve araştırılması aşamasında elini taşın altına koymaktan sakınmayan, amacı hem devlet kaynaklarını hem de mesleki değerleri korumaya yönelik çaba sarfetmek olan Eczacı Odası Yöneticilerine yapılan saldırıları şiddetle kınıyoruz.
3 - Ocak 2012 tarihinde yenilenecek olan Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokolün, Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzalanması aşamasında, meslektaşlarımız adına yetkili olan tek kurumun Türk Eczacıları Birliği olduğunu belirtiyoruz. 
4 - Sıralı reçete dağıtım sistemi yıllardır Eczacı Odalarımız bünyesinde düzenli bir şekilde devam etmektedir. Hastalarımıza verdiğimiz hizmetin yanı sıra kamu bütçesine sağladığımız tasarruf aşikardır. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da hastalarımızın ve devletimizin yararına hizmet vermeye devam edeceğimizi bildiriyoruz.
5 - 12 Haziran 2011 Tarihinde yapılan genel seçim sonuçlarına göre, milletvekili olmaya hak kazanmış tüm eczacı milletvekillerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sesimiz olacağını düşünüyor, Ege Eczacı Odaları olarak Milletvekili olan 12 meslektaşımıza şimdiden mesleğimize verecekleri katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyor, başarılar diliyoruz” ifadeleri ile açıkladı.