Beyoğlu"ndaki Fitaş binasının beşinci katından düşen 7.5 metrekarelik cam bloğun altında kalarak komaya giren üniversite öğrencisi Ece Turhan"ın (19), sağlık durumu iyiye gidiyor. 22 Ocak"tan bu güne yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veren Ece"nin genel durumunda kısmen düzelme görüldüğü bildirildi.
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi"nden yapılan yazılı açıklamada, Turhan"ın, Nöroşirurji Kliniği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yaşar Kaynar ve ekibinin gözetiminde bulunduğu belirtildi. Açıklamada, Ece Turhan"ın, dün itibariyle genel durumu ve beyin fonksiyonları açısından kısmen düzelme görülmekte birlikte destek medikal tedavisine halen yoğun bakım ünitesinde devam edildiği kaydedildi.

"Sesimizi duyuyor"
Kızının hayata dönmesini bekleyen baba İhsan Turhan, “Yavaş yavaş şuuru yerine geliyor. Küçük küçük hareketler yapıyor. Artık sesimizi duyduğunu biliyoruz. Çünkü "Duyuyor musun?" dediğimizde parmağını oynatıyor. Bu ayağa kalkacağını göstermiyor ama en azından tedaviye cevap alındığını ve ileriye gideceğimizi gösteriyor” dedi.

MİLLİYET