Günün her anında rahat taşınma, pratik ve kolay kullanım olanağı sunan cep boyutlarına sahip ECE Futbol Ajandası ile futbolsever ayrıca takımına duyduğu sevgiyi, maç heyecanını, yaşadığı sevinçleri ve buruklukları sayfalarına aktarabiliyor. Böylece ECE Futbol Ajandası, ömür boyu saklanabilecek bir futbol anı defterine dönüşüyor.  
 
100 yıllık geleneksel üstün kalitedeki şık tasarımlardan oluşan zengin ürün portföyü ile günümüzün tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan ECE Ajandası’nın yeni üyesi ECE Futbol Ajandası, futbola dair her detayı içeriyor. Futbolseverler, Türk Milli Takımı Avrupa Şampiyonası maçları, Türkiye Ligi, Avrupa Şampiyonlar Ligi, UEFA Ligi, Türkiye Kupası maçları ve özel karşılaşmalarını tarih ve stadyum bilgileri ile öğrenebiliyor.   
 
Federasyon, sahalar ve stadyum oturma planlarından birinci klasman hakemlerine, futbol etkinliklerine dek merak edilen her tür bilginin yer aldığı ECE Futbol Ajandası’nda Resmi ve Dini tatil günlerinin yanı sıra hava durumu da bulunuyor.
 
ECE Futbol Ajandası, futbolseverin gün gün, hafta hafta futbol takımının performansı ile ilgili notlarını, gol ve şampiyonluk sevinçlerini, zaman zaman burukluklarını sayfalarına aktarıp saklayabileceği, ileride çocukları, torunları ile paylaşabileceği bir futbol anı defterine dönüşebiliyor.
 
Siyah, lacivert ve kırmızı olarak 3 ayrı rengiyle kırtasiyeciler ve seçkin kitapçılarda satışa sunulan ECE Futbol Ajandası ile futbolsever tuttuğu takımın tüm heyecan ve coşkusunu yaşayabilecek.