AYDINPOST ÖZEL/Murat Uçkaç-Aydın’da “Anne Kucağı Gibi” sloganıyla yola çıkan ve birbirinden kaliteli ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken bebek ve genç odası takımlarını Aydınlılarla buluşturan Ece Bebek ve Genç Odası açıldı.
 
Aydın Güzelhisar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Sıroğlu baklavalarının ara sokağında bulunan Ece Bebek ve Genç Odası mağazasın 23 Nisan günü çocuklara ve gençlere tam bir bayram hediyesi oldu. İşletmenin açılışına çok sayıda davetli katılırken, oda takımlarının kalitesi ve şıklığı davetliler tarafından beğeniyle karşılandı.
 
Açılış esnasında Adnan Menderes Bulvarında bir palyaçonun da Ece Bebek ve Genç Odası’nın çocuklar için hazırlatmış olduğu balonları dağıtması çocukları sevindirmesinin yanı sıra renkli görüntülere de sahne oldu.
 
Açılışta konuşan Ece Bebek & Genç Odası işletmecisi Oğuz Özcan, “1979-2007 yılları arasında Oğuz Ticaret adıyla beyaz eşya sektöründen hizmet veren babam Erol Özcan bayrağı bana devretti. Her zamanki gibi müşteri memnuniyetini ve güvenini esas alarak farklı bir sektörde ticaret hayatımıza devam ediyoruz.Uzun araştırmalar ve uğraşlar sonucunda Aydın’da büyük eksikliğini hissettiğimiz bebek ve genç odası mobilyasını Aydınlılara kazandırmak amacıyla yola çıktık. Aydınlılara ve bize ne mutlu ki muvaffak olduk ve bu muvaffakiyeti Aydınlılarla paylaşmak istedik. Bu isteğimizi Güzelhisar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı 43.sokaktaki mağazamızı güzide davetli topluluğunun hazır bulunduğu bir ortamda açılışını yaparak Aydınımıza yakışır bir işyeri kazandırmanın gururu ve sevinci içerisindeyiz. Yeni mağazamızın tüm Aydın halkına hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.