Geçtiğimiz hafta Pop tarzında söylediği şarkısı Ağlayamıyorum ile bir günde tüm dijital platformlarda (Ttnet Müzik, Facebook, Twitter, Youtube, Dailymotion) rekor dinlenme sayısına ulaşan Ebru Yaşar, Türkiyenin önde gelen radyocu ve müzik yazarlarından da büyük ilgi gördü. Sözleri Fikret Şeneşe ait Ağlayamıyorum şarkısını, Volga Tamözün düzenlemesiyle seslendiren Ebru Yaşarın yeni projesi için yazın en iyi şarkılarından yorumunu yapan radyocular ve müzik yazarları, yılların eskitemediği bu şarkıyla Ebru Yaşarın müzikal kimliğini bir kez daha zenginleştirdiğine inanıyor. Pop tarzında söylediği ilk şarkı olan Ağlayamıyorum un Ebru Yaşarın kariyerinde başarı hanesine yazıldığını belirten radyocular ve müzik yazarları, pop tarzına kayarken işi sadece aranjöre bırakmadan vokallerini ve duygusunu da bu türe dahil etmeyi başaran Ebru Yaşarın yeni şarkısının şimdiden dinleyicilerden en çok istek alan şarkılardan biri olduğunu söylüyor.

İşte Ebru Yaşar ve Ağlayamıyorum albümü için yorumları:

KRAL FM MÜZİK DİREKTÖRÜ MELİS AKÇAY
Tanıdık bir melodinin yepyeni ve kıpır kıpır bir aranjeyle yeniden kulaklarımıza çalınması yayınlarımıza keyif katacak..
Ebru Yaşarın Delidir albümündeki hareketli şarkılarda da bu altyapıyı duymak mümkün.. Güzel olan ses ve şarkının birbirine olan uyumu..
Hafif sitem ve bir parça hüzün taşıyor olmasına rağmen son derece enerjik bir melodi olmuş.. 2012 yazının en çok çalınan şarkılarından olması umuduyla..

KRALPOP RADYO MÜZİK DİREKTÖRÜ TOLGA GÜNDÜZ
Ağlayamıyorum şarkısı zaten çok sevdiğim bir şarkı. Ebrunun sesiyle daha da güzelleşmiş. Ayrıca soundu harika olmuş. Yazın şarkılarından biri bence. Ağzına sağlık Ebrucum.

SÖZ-MÜZİK.COM YAZARI / RADYO TURKUVAZ PROGRAMCISI MİNE AYMAN
Ebru Yaşarın yeni şarkısı Ağlayamıyorumu dinledim ve çok beğendim. Şarkının oldukça duygusal ve dertli olan orijinal halini de çok severdim, yeni halini Ebru yasar gibi yine güçlü bir sesten dinlemek hoşuma gitti, yaza özel yeni hali hayırlı olsun…

DİKKATMÜZİK.COM YAZARI / KLASPOP RADYO PROGRAMCISI OLCAY TANBERKEN
Ebru Yaşar Türk popüler müziğinin klasiklerinden biri olan şarkıyı adeta yeniden yaratmış, yeni düzenlemesine bayıldım

RADYO MEGA MÜZİK DİREKTÖRÜ HİLAL ÖZGANİ
Geçmişten günümüze gelen en sevdiğim şarkılardan birini seslendiren Ebru Yaşarı tebrik ediyorum. Her zaman ki gibi bu şarkıda da kendi yorumunun farkını ortaya çıkarmış.

DELTA FM MÜZİK DİREKTÖRÜ İBRAHİM ELDEN
Şarkı, yorum, düzenleme ve enerji muhteşem. Ebru Yaşarı tebrik ediyorum.

RADYO TURKUVAZ HOPDEDİK AYHAN
Ebru Yaşar’ı tarzının dışında dinlemek keyif verdi. Şarkının düzenlemesi ve yorum klüplerde çalmaya aday. Öyleyse artık Ebru Yaşarı bir kalıba sokmanın manası yok. Ebru Yaşarın müzikal kimliği çok renkli .

KLASPOP RADYO MÜZİK DİREKTÖRÜ MİCHAEL KUYUCU
Farklı türlerden pop müziğe geçiş yapmak ve bu alanda kendini piyasaya kabullendirmek zor iştir. Bugüne kadar ağdalı baba damar şarkılarla dinlediğimiz ve çok sevdiğimiz hitlere imza atan Ebru Yaşar, tarzını biraz daha yumuşatarak pop müziğinde klasikleşen bir şarkı ile karşımıza çıktı.

Daha önce Emre Altuğda bu şarkıyı coverlamış ve hakkını vererek yorumlamıştı.Şimdi Ebru Yaşar şarkıyı yorumlayarak pop müziğine geçiş yapıyor.
Şarkının düzenlemesi pop , Ebrunun güçlü sesi ile pop alaturka bir hava yakalamış.Volga Tamöz şarkının finalinde düzenlemeyi biraz daha batılı bir havaya sokarak şarkı finaline gelmiş.
Sonuçta doğu ile batının orta noktasında buluşulmuş. Ebru Yaşar Ağlayamıyorum ile pop müziğine göz kırptı. Pop müziğindeki bu denemesinde ona başarılar diliyorum.

İSTANBUL FM MÜZİK DİREKTÖRÜ GÜRDAL ÇAKIR
Klasik niteliği taşıyan bir Fikret Şeneş şarkısı Ağlayamıyorum özlediğimiz bir şarkıydı… Günümüze adapte edilmiş Volga Tamöz düzenlemesi ve Ebru Yaşar yorumuyla etkisini korumuş ve dinlendiğinde kulaklarımda bırakmış olduğu lezzetle keyif vermiştir. Emeği geçen herkese teşekkürler.

BEST FM MÜZİK DİREKTÖRÜ – FÜSUN ALKAN
Ebru hangi tarz şarkıyı okursa okusun kendine has duygu yüklü sesiyle şarkılara kattığı yorum başarılı olacaktır, İ.T.Ü Devlet Konservatuarında beraber okurken bir çok müzik türünün eğitimizi aldık.

GERÇEKPOP.COM MÜZİK YAZARI FATİH MELEK
Ebru Yaşar, pop tarzına kayarken hakkını vermiş, işi sadece aranjöre bırakmamış, vokallerini ve duygusunu da bu türe dahil etmeyi başarmış. Karşımızda detayları düşünülmüş bir yenilenme var. ‘Ağlayamıyorum ‘ sıkı bir hayran kitlesi olan ‘Yeşillenirim ‘i sevenleri de memnun edecektir.

BABA RADYO MÜZİK DİREKTÖRÜ MELTEM SEZENLER
Ebru Yaşardan beklenmedik tarzda bir şarkı. Ama çok güzel okumuş Ebru Yaşar. Yaz ayları için güzel bir şarkı.

SÜPER FM MÜZİK DİREKTÖRÜ DUYGU ÇAKIR
Ebru Ağlayamıyorum ile farklı bir saounda geçiş yapmış. Volga Tamöz gibi önemli bir isimle çalışarak popüler müziğe sağlam bir cover ile girmiş. Yolu açık olsun şarkının ve Ebrunun.