Şallı’nın “Bana bak, sakın arkamdan çıkma” diye tehdit ettiği öne sürüldü. Ebru Şallı geçen ay katıldığı defilede terör estirdi. Kendisinin hemen ardından podyuma çıkacak şarkıcıya "Benden sonra çıkarsan burayı sana dar ederim" dediği iddia edildi.

Ünlü manken Ebru Şallı geçtiğimiz ay katıldığı bir kumaş defilesinde kaos yaşattı. Son zamanlarda sadece özel defilelerde yer alan Şallı, podyum geçişi sırasında kendisinin hemen arkasından çıkacak olan şarkıcı Yelda Başaran'ı azarladığı öğrenildi. Boyunun 1.72cm olmasından dolayısı şarkıcıyla yan yana gelmek istemeyen Şallı'nın "Bana bak, sakın arkamdan çıkma! Ben gelmeden podyuma çıkarsan, sana burayı dar ederim" dediği iddia edildi.

MÜDAHALE EDİLDİ

Normal mankenlerden daha kısa olmasından dolayı medyada sık sık eleştirilen 1.65 boyundaki Ebru Şallı'nın, Başaran'a gösterdiği tepki sonrası, defilenin koreografı duruma hemen müdahale etti. Tartışmanın sonu ermesiyle ünlü manken podyumda yalnız başına yürüdü.

"DAVRANIŞ SORUNDU"

Konu hakkında BUGÜN'e konuşan şarkıcı Yelda Başaran, "Ebru'nun yaptığı bu davranış çok çirkindi. Sonuçta ben manken değilim. Orada da konuk sanatçı olarak bulundum. Sadece birkaç dakikalığına podyumda yürüyecektim" diye konuştu.

TAM BİR CAHİL CESARETİ

Şarkıcı kendisine yapılan bu hareketi saygısızca bulurken, Ebru Şallı'nın ekranlardaki sportmen kişiliğini de ticarete döktüğünü ifade etti. Başaran, "Platesi adeta mucizevi bir iksir olarak şova dönüştürüp rant sağlaması tam bir cahil cesareti" dedi.