Ebru Şallı'nın adı önce Cem Yılmaz ardından da Arda Turan ile anıldı. Arda Turan'la olan mesajlaşmaları deşifre olan Ebru Şallı, hacklenmesiyle ilgili Kanal D ekranlarında yayınlanan Magazin D'ye konuştu. İşte Şallı'nın yaptığı açıklamalardan satırbaşları: 

- "Farkındaysanız çok fazla birşey konuşmadım. Tek bir açıklama yaptım. Çarpıştırmayın, etmeyin diye. İlk defa konuşuyorum. Buradaki sorun hacklenme sorunu. Bu herkesin başına gelebilir, dünyada da oluyor. Mağdur oluyorsunuz. Şöyle düşünün; Evinize bir hırsız giriyor ve eşyalarınızı çalıyor. Bu güzel birşey değil. Sonra arkadaşlarla yazışmış olduğum mesajların bir yerlerini kesip, farklı bir yere çekmek çirkin oldu. Benim de iki tane çocuğum var. Türkiye'ye mâl olmuş bir insanım. 20 yıldır faydalı işler yapmışım. Hak ettiğimi düşünmüyorum. Üzüldüm."

- ("Bu olayın ardından Arda Turan'la görüşmeye devam ettiniz mi?" sorusu üzerine) "Arda arkadaşım, niye konuşmayayım. Birlikte çok çalışmalar yaptık. Bu çalışmalara daha da devam edeceğiz. Konuşmamak gibi birşey söz konusu değil. Telefonda konuşur, mesaj da yazarsın. Bunlar normal şeyler. İki ünlü konuştuğu zaman illa birşey mi olması gerekiyor? Bir sürü arkadaşınla yazışıyorsun. Orda ünlü kişinin ismini görünce bu yazışmaları toplayıp koyalım dediler. Herkesin başına gelebilir."

- (Muhabirin, Cem Yılmaz ile çıkan aşk haberlerini sorması üzerine) "Bu konuyla ilgili konuşmayacağım. Konuşmama kararı aldım."

- ("Aşk var mı?" sorusu üzerine) "Vardır ama söylenecek bir durum da kalmadı ki. Sürekli birşeyler yakıştırıldığı için konuşmamayı tercih ediyorum."