Kasım ayında, bir konser vermek üzere Kıbrıs’a giden Ebru Gündeş, bu yolculuk için tarifeli bir uçak kullanınca haber olmaktan kurtulamamıştı. Kocası Reza Zarrab’tan boşanma kararı aldıktan sonra bir dizi tasarruf tedbiri uygulamaya başlayan ve kocasının özel uçağını kullanmayan Gündeş, şimdi de kocasının lüks teknesini kullanmak yerine deniz taksiyi kullanmaya başladı.  

YOĞUN TRAFİKTEN KURTULMAK İSTİYOR

İstanbul’un yoğun trafiğine yakalanmamak adına farklı bir alternatif sunan deniz taksiyi tercih eden Ebru Gündeş, Hürriyet’teki habere göre hem kendisi hem de okula giden kızı Alara için yollarda vakit kaybetmemek adına böyle bir yolu tercih etmiş. Ebru Gündeş 1 yıl öncesine kadar, 8 aydır Amerika’da tutuklu bulunan eşi Reza Zarrab’a ait lüks tekneyi kullanıyordu. Gündeş, kızıyla birlikte deniz taksiye binerken muhabirlere yakalanmaktan kurtulamadı. 

DENİZ TAKSİ FİYATLARI

İstanbul’da bir süredir hizmet veren deniz taksiler, yoğun trafikte takılı kalmamak adına farklı bir alternatif sunuyor.  İşte Deniz Taksi hakkında bilmeniz gerekenler:

Deniz Taksi ücret tarifesi UKOME tarafından belirleniyor. Deniz Taksi hizmet bedeli açılış ücreti 40 TL ve mil başına 25 TL şeklinde hesaplanmaktadır. Ücret tarifesi yolcu sayısına bağlı değil ve her bir Deniz Taksi 10 yolcu kapasiteli. Hizmet bedeli Deniz Taksi’de nakit veya kredi kartı ile ödenebiliyor. Deniz Taksi, 27 adet Şehir Hattı İskelesi’nin yanısıra İstanbul Boğazı ve Adalar’daki bütün iskelelere, iskelesi olan otel, restoran, eğlence mekanlarına ve izne tabi olmak üzere özel mülklere hizmet veriyor.