Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde yeni bir hizmet daha başladı. Hizmete girdiğinden bu yana gösterdiği istikrarlı büyüme ile dikkat çeken; uygulamaları ile Türkiye genelinde hastanelere model olarak gösterilen Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi teknolojiyi de yakından takip ediyor.
Hastaların sıra kuyruklarında beklemesini en aza indirmek için uygulamada olan KİOSK sisteminden sonra şimdide vatandaşlar hastaneye gelmeden randevu alabilecek. Vatandaşlar internet üzerinden sıra almakla kalmayıp, tahlil sonuçlarını da alabilecekler. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nden internet üzerinden randevu veya tahlil sonuçlarını alabilmek için hastanenin www.sokedh.gov.tr adresinden ilgili linkleri (e-Randevu e-Tetkik) tıklamak yeterli olacak.
Vatandaşlarımızın rahat ve kaliteli sağlık hizmeti alabilmeleri için çalıştıklarını belirten Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Kasım Çetin; e-Randevu ve e-Tetkik'in yeni başlayan bir uygulama olmasına rağmen ilginin giderek arttığını söyledi.