Gaziantepspor maçının kahramanı Alex, Başkan Aziz Yıldırım'a duygusal bir mektup yazdı
Aziz Yıldırım'a bir mektup yazan Alex'in, "Bir daha ne zaman beraber oluruz bilemiyorum. Yanınıza gelmememin nedeni de sizi o halde görmeye dayanamayıp ağlayacağımı bilmemdendir" dediği ve formasını başkana göndereceği öğrenildi
 
Şike soruşturması nedeniyle Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Aziz Yıldırım'ı ziyeret etmeyen Alex dayanamayıp kağıdı kalemi eline aldı ve Aziz Başkan'a mektup yazdı.
 
Yıldız futbolcu mektubunda, "Bundan sonra bir daha ne zaman beraber oluruz bilmiyorum. Ben sizi hep başı dik, kendine güvenen ve bize moral veren bir başkan olarak gördüm. Bundan böyle de öyle görmek istiyorum. Yanınıza gelmememin nedeni de sizi o halde görmeye dayanamayıp duygularıma hakim olamayıp ağlayacağımı bildiğimdendir" ifadelerine yer verdi.
 
Alex'in mektubunu okuyan Aziz Yıldırım'ın da son derece duygulandığı öğrenildi. Bu arada Alex'in, Gaziantepspor maçında giydiği formayı da Aziz Yıldırım'a göndereceği belirtildi.
 
İŞTE O MEKTUP
 
Sayın başkanım..
Sizinle en son Sivasspor maçında beraberdik.. Daha sonra 1907 Derneği'nin eğlencesinde görüştük.
 
Bundan sonra bir daha ne zaman beraber oluruz bilmiyorum.. Ben sizi hep başı dik, kendine güvenen ve bize moral veren bir başkan olarak gördüm.. Bundan böyle de öyle görmek istiyorum. Yanınıza gelmememin nedeni de sizi o halde görmeye dayanamayıp duygularıma hakim olamayıp ağlayacağımı bildiğimdendir.
 
Sayın Başkanım,
Gönderdiğiniz mesajları, mektupları arkadaşlarıma iletiyorum.. Burada olmasanız bile yüreğinizle yanımızda olduğumu biliyoruz... Ve maçlara bunu düşünerek çıkıyoruz.. En kısa sürede sizi de aramızda görmeyi diliyoruz..
Saygılarımla.
 
ALEX DE SOUZA