Williams'ın sözcüsü ünlü popçunun Field'a evlenme teklifini gerçekten değil şaka yollu yaptığını söyleyerek "Nişanlanmış falan değiller. Herşey bir kurguydu" diye konuştu.

Williams'ın dünyanın dört bir yanındaki hayranlarını şaşırtan olay şöyle gerçekleşti: 35 yaşındaki Williams, Avustralya'nın Sydney kentinde yeni albümü "Reality Killed the Video Star"ın tanıtımı için katıldığı canlı yayında kendisine eşlik eden oyuncu kız arkadaşı Ayda Field'a evlenme teklif etti.

Program sunucusunun Sydney'de ünlülerin evlilik teklifi yapmasının yaygın olduğunu söylemesi üzerine, Williams kız arkadaşına dönerek, "Evlenmek istediğin biri var mı" diye sordu. Kız arkadaşının bu soruyu garip bulduğunu söylemesi üzerine Williams, "Benimle evlenir misin" diyerek kız arkadaşını ve dinleyicileri şaşırttı. Field ise kısa bir duraklamadan sonra "Evet" cevabını verdi

Yanının ardından Williams'ın binlerce hayranı radyo istasyonunu arayarak ünlü şarkıcıyı ve sevgilisi Field'ı tebrik etti. Ancak Robbie Williams'ın sözcüsü yaptığı açıklamada "Bu bir şakaydı. Robbie 'benimle evlenir misin' sorusunu şaka yollu sordu. Bütün olup bitenler şov öncesi tasarlanmıştı" diye konuştu. Bu arada Ayda Field'ın bu kurgudan ve 'şaka'dan habersiz olduğu konuşuluyor.

ANNESİ 'ŞAKA DEĞİLDİ' DİYOR

Sözcünün "bu bir şakaydı" açıklamasına rağmen Robbie Willimas'ın annesi Jan Williams ise oğlunun sevgilisine yaptığı evlenme teklifinin şaka değil gerçek olduğunu söyledi.

Radio 5 kanalında bir programa konuk olan Jan Williams, oğlu ile müstakbel gelininn nişan hazırlıkları için alışveriş yaptığını anlattı.

Jan Williams, Ayda Field hakkında " O çok tatlı bir kız. Onun gibi bir gelinim olmasını isterim" diye konuştu.

Robbie Williams ile Ayda Field'ın artık yılan hikayesine dönen Ayda Field ile evliliğinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ise zaman gösterecek.

GERÇEK ADI AYCA EVECAN

Gerçek adı Ayda S. Evecan olan Field, 1979 Los Angeles doğumlu. Field çeşitli TV dizilerinde oynadı ve mankenlik yaptı. Field, lisedeyken ünlü aktör Jake Gyllenhaal'ın da okul arkadaşıydı.