İZMİR'de 15 gün önce nişanlandıktan sonra görev yeri olan Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne giderken trafik kazasında anne ve babasıyla can veren ana sınıfı öğretmeni 24 yaşındaki Mehtap Bayar, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Nişanlısını kaybetmenin acısını yaşayan Tolga Olgun ise 26 Eylül'de dünya evine girmeye hazırlandığı Mehtap Bayar'ın giyemediği gelinliğinin duvağıyla tabutunu örttü.

Çorlu- Tekirdağ yolu Çiftlikler Mevkii'nde dün meydana gelen trafik kazasında, yönetimindeki 35 MFD 93 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitiren 24 yaşındaki Mehtap Bayar, karşı yönden gelen Fikri Kibar yönetimindeki 59 SA 851 plakalı kamyona çarptı. Kazada, Mehtap Bayar ile birlikte annesi 53 yaşındaki Figen Bayar ve emekli mühendis olan babası 58 yaşındaki Bahri Bayar kaza yerinde can verdi.

ACI HABER NİŞANLISINI YIKTI

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nden mezun olup 2 yıl önce Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi 125"inci Yıl İlköğretim Okulu"na atanan ve daha sonra Çorlu İlköğretim Okulu'na tayini çıkan Mehtap Bayar'ın geçen 15 Ağustos'ta nişanlandığı Tolga Olgun ile yakınları, acı haberle büyük üzüntü yaşadı. KPSS'de başarılı olduktan sonra, nişanlısının da doğum günü olan geçen 19 Ağustos'ta Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu'na memur olarak atanan Olgun, mutluluk hayalleri kurarken meydana gelen kazayla şoke oldu.

"ÇORLU YOLCUSU KALMASIN"

İzmir'den ailesiyle yola çıkmadan önce internetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook"taki sayfasında "Çorlu yolcusu kalmasın" diye son kez yazı yazan ve adına aynı sitede grup oluşturulan Mehtap Bayar ile anne Figen Bayar ve baba Bahri Bayar'ın cenazeleri, son kez Menemen İlçesi'ndeki evlerinin önünden geçirildi. Cenazeler daha sonra Çiğli Harmandalı Mahallesi'ne götürüldü. Tabutlara kapanan ailenin yakınları, gözyaşı döktü, ağıtlar yaktı.

YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Cenaze törenine katılan Tolga Olgun, 8 yıllık arkadaşlıklarının ardından mutlu yuvalarını kurma yolunda ilk adımı atarak nişanlandığı Mehtap Bayar'ın tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı. Sürekli gözyaşı döken, zaman zaman da fenalık geçiren Tolga Olgun, önümüzdeki 26 Eylül'de yapılacak düğünde açmayı planladığı duvakla, nişanlısının tabutunu örttü. Genç öğretmen Mehtap Bayar, anne Figen Bayar ve baba Bahri Bayar, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından, Harmandalı Mezarlığı'nda yanyana toprağa verildi. / DHA