Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bucaspor karşısında kötü bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.
Mutlak kazanma hedefiyle sahaya çıktıklarını kaydeden Kocaman, "Dezavantajı, avantaja çevirmenin tek yolu galibiyetti. İkinci yarının ve ilk yarının 15 dakikalık periyotları son derece iyiydi, doğrular yapıldı. Sonra takım bir anda stop etti. Sonra Buca"nın oyununu seyretmek zorunda kaldık. Yenilgi olunca söylenecek bir şey yok. Kötü bir skor" diye konuştu.
Buca maçını birkaç kez izledikten sonra değerlendirme yapacağını bildiren sarı-lacivertli teknik adam, "Bu maç, gidecek ve kalacak oyuncular hakkında taze ve gerekli bilgileri verdi. Buca maçını da oynayıp, kadroda geleceğe yönelik değerlendirme yapacağımı söylemiştim. Taraftarımız bunları hak etmiyor. Bu takımın sezonu şampiyon bitirmesi gerekiyor ve bitirecek de. Yapmamız gereken her türlü çalışmayı yapacağız" ifadelerini kullandı.
Kocaman istifa edip, etmeyeceği yönündeki soruya ise "Daha önceki düşüncemde hiçbir değişiklik yok. Değişiklik olursa bunu açıkça söylerim" yanıtını vererek, göreve devam edeceğini bildirdi.

Güneş'e sert tepki
Aykut Kocaman, "penaltı polemiği" yaşadığı Şenol Güneş'e de açıklamalar yüzünden sert tepki gösterdi. Fenerbahçe'nin hocası, "Şenol hoca çok değer verdiğim bir insandı. Ama bana bu kadar kin biriktirdiğini düşünmemiştim. Beni içten yaraladı. Son derece aşağılayıcı bir dil kullandı. Söylediklerimin arasına Trabzonspor"u sokmadım. Ben penaltı standartlarıyla ilgili ifade kullanmıştım" dedi.