Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gitmeye hazırlanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, belediye personeli ile vedalaştı, vatandaşlardan da helallik ve hayır dua istedi.

Belediye Başkanı Aytaç Durak, hac farizası hazırlıklarını tamamlamak üzere geçtiğimiz Pazar günü personeli ile vedalaşarak belediyeden ayrıldı.

Başkan Durak, Belediye başkanlığının çok büyük sorumluluk taşıyan bir görev olduğuna dikkat çekti. "Uzun yıllar böyle bir görevde bulunmanın riski de büyüktür" diyen Başkan Durak, haramı helali iyi bilen biri olarak herkese eşit davranarak kimseye haksızlık yapmamaya özen gösterdiğini vurguladı.

Başkan Durak daha sonra şunları söyledi:

"Siyasi ayrıcalığı dahi görev sahama sokmamaya dikkat eden biri olarak herkese eşit davranmaya çalıştım. Bilerek, bilgim dahilinde, göz mesafesinde kimseye haksızlık yapmamaya gayret ettim. Buna rağmen süreç içinde elbette bazı haksızlıklar olmuş olabilir. Varsa bir takım kusurlarımızı halkımızın affetmelerini, haklarını helal etmelerini ve hayır dualarını bekliyorum."

Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın, hac farizasını yerine getirmek üzere Pazar günü kutsal topraklarda olacağı belirtildi./yeni şafak