Cumayeri ilçesinde faaliyet gösteren Düzce Rafting Tesisleri'nde bot rehberi olarak çalışan Ümit Varol (28), nişanlısı Hanife Düzgören'e (21) sürpriz yaparak, çalıştığı tesisin bir botunu gelin arabası şeklinde süsledi. Daha önceden belediyede nikah işlemlerini yaptırarak nişanlısından habersiz nikah tarihi alan Varol, nikah memurunu, Melen Çayı kenarındaki iş yerine çağırdı.

Rafting tesislerine gelen çiftin nikahı, daha önce hazırlanan ve üzerinde nikah masası yerleştirilen botta kıyıldı. Nikahın ardından törene katılan gelin ve damadın yakınları, süslenen diğer botlara binerek çayda gelin konvoyu oluşturdu.

Nikah sonrası gazetecilere açıklama yapan Hanife Düzgören, çok değişik bir duygu içerisinde olduğunu belirterek “Çok hoş bir sürpriz oldu. Eşime böyle bir şeyi bana yaşattığı için çok teşekkür derim” dedi.

Damat Ümit Varol da 5 yıldır rafting rehberliği yaptığını anlatarak, “İşe başladığım günden bu yana hep aklımda böyle bir şey vardı. Sağolsun nişanlım da bu sürprizimi olumlu karşıladı. Güzel bir nikah oldu. Ömrümüz boyunca bu günü unutmayacağız” dedi.