AYDINPOST ÖZEL-Avrupa ve Türkiye"de çok sayıda mağazası bulunan Lora Nikah Şekerleri"nin Aydın bayii Cengiz Sert, Aydınpost Ekonomi Servisi"ne özel açıklamalarda bulunarak, Lora"nın hizmetlerini anlattı.

Nikah şekerinde en çok tercih edilen marka olan Lora"nın bayiğilini üstlendikten sonra Aydınlılara kaliteli hizmetle buluşturduklarını ifade eden Lora Aydın Bayi Cengiz Sert, gösterilen ilgiden de son derece memnun olduğunu belirtti.

Nisan ayından itibaren Lora Nikah Şekerlerinin Bayiliğini yürüttüklerini söyleyen Cengiz Sert, Lora"nın Avrupa"da ve Türkiye"de çok sayıda satış mağazasının bulunduğunu ifade ederek, İzmit/Kocaeli merkezli olan Lora"nın 2000 yılından bu yana sektöründe en iyi hizmeti verdiğinin altını çizdi.

Lora Nikah Şekerlerinin tüm ürünlerini işletmelerinden temin edebileceklerini vurgulayan Cengiz Sert, ayrıca fiyatların çok uygun olduğunu ve kâr oranını çok düşük tuttuklarını kaydetti.

Cengiz Sert"in işletmeciliğini yaptığı Lora Aydın"da ayrıca bebeğinizin gelişini kutlarken, yeni bir hayata "evet" derken, yeni bir yaşa adım atarken aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.
Doğum odası süsleme, bebek kutlaması, kapı süslemesi, doğum günü ve düğün organizasyonu, bebek ve nişan sepetleri, altın yastığı, bebek şekeri, nikah şekeri, sünnet şekeri, mevlüt şekeri, uçan balon demeti, nazarlıklar, özel hediyelikler, düğün içi takı sandığı-sepeti, asker kınası ve şekeri gibi hizmetleri de bulabileceğiniz Lora Aydın"a detaylı bilgiler için 0256.213 87 37"den ulaşabilirsiniz. Lora Aydın, Adnan Menderes Bulvarı Güzelhisar Mahallesi Kıbrıs Caddesi (14 Sokak) No.66/B'de.