Türk komedi sinemasının, ekranların ve tiyatro dünyasının en önemli isimlerinden biri Müjdat Gezen. Çektiği filmlerde canlandırdığı tiplemeler, tiyatro dünyasına kazandırdığı eğitim kurumu dışında Gezen, Uğur Dündar ile yakın arkadaşlığı ile de tanınır.

Saba Tümer’in konuğu olan Müjdat Gezen’in sohbetine telefonla katılan isimlerden biri de kadim dostu, televizyon dünyasının ünlü ismi Uğur Dündar oldu.

Dündar, Gezen ile yıllar öncesine dayanan ilişkisini anlatırken çarpıcı bir kaç hikaye de anlattı.

Dündar ile kahkahalar ile süslü bir sohbet yapan Müjdat Gezen, eski arkadaşı telefonu kapattıktan sonra ilginç bir soruyu Saba Tümer ile paylaştı:

DÜNDAR EN ÖNEMLİ TELEVİZYONCU

"Uğur Dündar gerçekten bu ülkenin yetiştirdiği en önemli televizyoncuların başında gelir. Ekrana çıkmadığı halde hala gençlerin üniversitelerin verdiği ödülleri alıyor. Hala en güvenilir insanlardan biri...

CEBİNDEN PARA VERDİ REKLAM ÇEKTİ

Bir ara biliyorsun kuş gribi olmuştu, kimse tavuk yemiyordu. Uğur’a dediler ki tavukla ilgili reklamları bir şartla yaparım dedi, para almayarak dedi, cebinden de para sarfedip, çocukların protein alması tavuk yemesi, yumurta yemesi lazım diye çıktı oynadı, üstüne de cebinden para harcadı. İnsanlar ona o kadar güven duyuyor ki tavuk satışları bir anda arttı.

ACABA BEN BİR KÖTÜLÜK MÜ YAPTIM?

Uğur kolay gidecek bir insan değildir ama şu anda televizyonculuk konusunda işsiz... Acaba benim yüzümden mi diye de şimdi aklıma geliyor. Acaba ben bir kötülük yaptım, bir yanlış yaptım da diye düşünüyorum. Neyse ben ona bir iş bulurum."