Nazilli"de dün meydana gelen ve 1 kişinin ölümü, 9 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasında ölü sayısı 2""ye çıktı. Kazada ağır yaralanan ve daha ismi konulmamış 5 günlük Duman bebek başından aldığı ağır yara nedeniyle sevk edildiği İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Beyin Cerrahisi bölümünde yaşamını yitirdi. Bebeğin ölümü Esentepe Köyünde büyük üzüntü yaratırken, kazada yaralanan 5 aylık hamile Emine Yavaşoğlu ve bebeğin kurtulması teselli kaynağı oldu.
Kaza sonrası Nazilli Devlet Hastanesi"nde tedavi görmekte olan Emine ve Ali Yavaşoğlu çifti, Duman bebeğin ölümünü öğrendiklerinde büyük üzüntü duyduklarını ifade etti. Daha doğmamış olan kendi çocuklarının kazada yara almamasının kendilerine teselli kaynağı olduğunu açıklayan Emine Yavaşoğlu, kocasının sayesinde şu an kendisi ve bebeğinin hayatta olduğunu kaydetti. Yavaşoğlu; “Kocam başımı ve vücudumu sararak beni korudu. Onun sayesinde araç defalarca takla atmasına rağmen bize bir şey olmadı. Çene kemiği kırıldı ve başından çok darbe aldı. Doktorlar onu da Aydın Devlet Hastanesine sevk edecekler. Verilmiş sadakamız varmış. Çocuğumuz kurtulduğu için çok sevinçliyiz” dedi.
Öte yandan; kazada ölen Duman bebeğin cenazesinin bugün Nazilli"ye getirileceği belirtilirken; kazada hayatını yitiren minibüs şoförü Mehmet Yıldız"ın cenazesinin de bugün toprağa verileceği öğrenildi.