AYDINPOST ÖZEL-Bu yıl dokuzuncusu yapılan, Türkiye"nin En Büyük Evlilik Hazırlıkları Fuarı “Evlilik Dünyası”, 4-6 Şubat 2011 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlendi.

Fuarın “Sevgi ve Tolerans” olarak belirlenen 2011 konsepti içinde yurt içi ve yurt dışından çok sayıda organizasyon yöneticisi de Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'na geldi.

Aydın'da 1 yıldır hizmet veren AkarsuGrup yöneticileri de, 2011 yılının düğün trendleri için fuara katılan isimler arasında yeraldı.

2011 yazında 1500 kişilik kapasiteye sahip olan yazlık bahçesinde kır düğünlerine ev sahipliği yapacak olan Akarsu Grup'un Sahibi Mustafa Akarsu'ya fuarda İşletme Müdürü Osman Bütün ve şirket mimarı Volkan Bozok da eşlik etti.

Bu yılın en güzel düğünleri için hizmet konseptini zenginleştirdiklerini açıklayan Akarsu Grup Sahibi Mustafa Akarsu, "Aydınlılara unutamayacakları bir düğün hazırlığı yapabilmek için sektördeki gelişmeleri ve yenilikleri yakından görmek üzere fuara katıldık. Bu fuar bizim için çok olumlu geçti. 2011 yazının en güzel düğünlerine ev sahipliği yapmaya hazırız. 1500 kişilik kır düğünü isteyen tüm evlenecek çiftleri tesisimize bekliyoruz" diye konuştu.

Akarsu Grup bünyesinde hizmet veren Akarsu Düğün salonuna ilave olarak VIP salonu da oluşturduklarını söyleyen Mustafa Akarsu, 200 kişilik salonun kısa süre sonra hizmete gireceğini ifade etti. Akarsu, "VIP salonumuzda 200 kişiye hizmet verebileceğimiz gibi, öğle yemeği yeme imkanı da olacak. Dileyenler grup yemeklerine bu salonumuzda rahatça ve kendilerini özel hissedecekleri bir ortamda etkinliklerini gerçekleştirebilir" dedi.