ABD"nin Massachusetts eyaletinde yeni evli bir çift, gelinin, damadın eski sevgilisine saldırması üzerine düğün gecesini cezaevinde ayrı hücrelerde geçirdi.

Yerel "Cape Cod Times" gazetesinin haberine göre, 22 yaşındaki gelin Marissa Ann Putignano-Keene"nin, düğünden sonra eşinin eski sevgilisinin ve oğlunun üzerine otomobilini sürdüğü iddia edildi. Putignano-Keene, "tehlikeli bir silah" olarak tabir edilen otomobiliyle saldırıda bulunmakla suçlandı.

Cape Code bölgesinin Barnstable ilçesindeki bir otoparkta meydana gelen olayda kimsenin yaralanmadığı belirtildi.

Gazetenin haberine göre saldırıya uğrayan kadın, polise verdiği ifadede, daha önce damat Timothy Keene ile ilişkisi olduğunu, işten dönerken otopark içinden geçen kestirme yolu kullandığını ve o sırada yeni evli çiftin arabayla geldiğini söyledi.

Saldırıya uğrayan kadın, ifadesinde, direksiyonda olan Bayan Putignano-Keene"nin arabanın camını indirip hakaret ettiğini, bağırdığını, sonra arabayı üzerine sürdüğünü belirtti.

Yolcu koltuğunda oturan 37 yaşındaki Damat Timothy Keene de "ahlak ve adaba aykırı" davranmakla suçlanarak yeni eşiyle birlikte gözaltına alındı.

Çiftin daha sonra serbest bırakıldığı kaydedildi.

Milliyet