Kuşadası Nüfus Müdürlüğü ve Kuşadası Belediyesi Evlendirme Memurluğu verilerine göre, Kuşadası’nda Ramazan ayına kadar yapılacak düğün sayısının 100’e ulaşacağı öğrenildi. 
Düğün sahipleri törenler için daha çok tatil merkezlerini tercih ederken, mekanlar konusundaki tercihler, ortaya ilginç ve renkli görüntülerin çıkmasına yol açıyor. Kuşadası başta olmak üzere turistik merkezlerde son dönemde moda halini alan düğün törenlerinde plajda kına gecesi düzenleyen çiftlerden, tarlada düğün yapan çiftlere kadar rastlamak mümkün.

Kuşadası Setur Marina AVM içerisinde butik işletmeciliği yapan Aygen Özkayımoğlu ile Sedat Kazarcıoğlu’nun evlilik töreninden önce gerçekleştirilen kına gecesi Kuşadası’nda bir plajda yapıldı. Tüm geleneklerin yerine getirildiği kına gecesinde hem Aygen Özkayımoğlu-Sedat Kazancoğlu çifti hem de davetliler bir daha unutamayacakları bir geceyi yaşadılar. Aygen Özkayımoğlu, kına gecesi için tercih ettiği ilginç plaj tercihi ile bir dileğinin yerine geldiğini belirterek, “ Kına gecemiz farklı olmasını istedim. Hem geleneklerimizin yaşatıldığı bir kına gecesi yapıp, hem de daha önce yapılmamış bir mekanda olmasını istemiştim. Bunun için plajda yaptığımız kına gecesi beni çok mutlu etti. Çok farklı ve çok güzel oldu “ dedi.

Kuşadası’nda bir dans akademisi bulunan Zeki Uyanık ile dans eğitmeni Neşe Gürsoy’un düğün töreni ise bir tarlada yapıldı. Yaklaşık 300 davetlinin katıldığı düğün töreninde davetliler uzun süre unutamayacakları bir konsept ile karşılaştı. Düğün için özel olarak hazırlanan zeytin ağaçlarıyla dolu tarlada, evlenen çiftin yanında davetlilerin de hatıra fotoğrafı çektirmesi dikkat çekti.

Kuşadası’nda düğün organizasyon işleri yapan firmanın sahibi ve Kuşadası Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Edip Sayıalioğlu, özellikle Ramazan ayının kısa süre sonra başlayacak olması nedeniyle bu yaz Haziran ayında düğün yapmak isteyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi. Turizm merkezlerinin her açıdan daha iyi bir altyapıya sahip olduğuna dikkati çeken Edip Sayıalioğlu, “Bu nedende düğün sahipleri iyi bir düğün yapabilmek için Kuşadası başta olmak üzere turizm merkezlerini tercih ediyor. Çünkü özellikle 5 yıldızlı oteller ve diğer turistik tesisler ile eğlence yerleri, düğün sahiplerinin ve misafirlerinin sorunsuz ve isteklere uygun bir düğün gerçekleştirmesine imkan sağlıyor. Bunun yanında, farklı konsept arayanlar için de deniz ve doğasıyla Kuşadası bu imkanlara sahip“ dedi.

plajda-kina-gecesi,-tarlada-dugun---kopya.jpg

plajda-kina-gecesi,-tarlada-dugun.jpg

plajda-kina-gecesi,-tarlada-dugun2.jpg