Düğünde taverna coşkusu

Cem Yılmaz-Ahu Yağtu düğününün sürpriz ismi belli oldu. 10 Mart’ta Pera Palas Oteli’nde yapılacak olan düğünde, 80’li yıllara şarkılarıyla damgasını vuran taverna sanatçısı Ümit Besen sahneye çıkacak. Besen, bu gelişmenin birkaç hafta önce ünlü komedyenin stand-up şovunu izlemeye gittiğinde yaşandığını açıkladı:
Elbette para almayacağım

”Eşimle birlikte kendisini kuliste ziyaret ettim. Çok sıcak karşıladı ve bizi düğününe davet etti. Ben de nazik davet üzerine düğünlerinde sahneye çıkarak onlara jest yapmak istediğimi söyledim. Elbette bunun için para almayacağım. Cem çok beyefendi biri. Onun düğününde şarkı söylemek bana mutluluk verir.”
Nikahına Beni Çağır Sevgilim

“Nikahına Beni Çağır Sevgilim” şarkısı 80’li yıllarda terk edilen aşıkların marşı haline gelen Ümit Besen, birkaç hafta önce Cem Yılmaz’ın şovundaydı. Yılmaz, daha sonra düğününe davet ettiği Besen’e, sahneden şöyle takılmıştı: “Bu salonda ıngilizce bilmeyen var mı, sanmıyorum. Ümit abi sana sormuyorum, zaten biliyoruz. Daha 80’lerin başında ‘i love u i love u, do u love me yes i do’ demişsin abi!”