Pinhani grubunun üyeleri, sahnede göbek atıp para saçarak konser alanını düğün pistine çevirirdi. Kenan Doğulu ise sahneye kral tahtında gelerek hayranlarını şışırttı.

Bu yıl sekizincisi düzenlenen Fanta Gençlik Festivali'nin Bursa ayağı renkli görüntülere sahne oldu. Festival kapsamında Kenan Doğulu, Pinhani ve Ceza, Bursa IKEA Otopark alanında hayranlarıyla buluştu. Konserde ilk olarak Pinhani sahneye çıktı. Birbirinden güzel parçalarını seslendiren Pinhani, bir ara sahnede göbek havası çaldı. Grubun üyeleri, göbek atıp saksafon çalan vokalist Sinan Kaynakçı'nın başına para saçtı.
Pinhani grubunun ardından sahneye çıkan Ceza hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Ceza sevilen şarkısı "Fark Var'ı söylerken dinleyiciler de hep bir ağızdan kendisine eşlik etti.

SAHNEYE KRAL TAHTINDA ÇIKTI

Son olarak sahneye gözünde gözlük, kral tahtında Kenan Doğulu çıktı. Bursalı hayranlarını şaşkına uğratan Kenan Doğulu, binlerce dinleyicisini selamlayarak son albüm çalışması "Patron"dan şarkılar seslendirdi. Kıvrak dans figürleri ile büyük beğeni toplayan Doğulu, uzun süre alkışlandı.

Festivalde eğlencenin verdiği coşku ile hızlarını alamayan bazı gençler direklere tırmandı, burada tempo tuttu. Yaklaşık 4 saat süren konserin ardından Kenan Doğulu, Pinhani ve Ceza birlikte sahneye çıkıp hayranlarını selamladı.