Saba Tümer'in programında Gölgesizler filminin yapımcısı Hakan Karahan, küçük bir rolde yer aldığını belirtmiş ve İranlı oyuncu Taies Farzan ile öpüşme sahnesinde yaşadığı sıkıntıyı dile getirmişti. Televizyon Gazetesi'n'de yayınlanan bu haber tüm medyada yankı bulmuş ve bir kaç gün gündemi meşgul etmişti.

CNNTÜRK'te Kürşat Başar'ın sunduğu programa konuk olan İranlı oyuncu Taies Farzan, öpüşme sahnesi ile ilgili soruları yanıtladı.

Televizyongazetesi'nde yer alan haberde; "Öncelikle şunu söyleyim ben ayırımcılık yapmam. Dudaklarda demokrasi denen bir olay var" diyerek tüm konukları güldürdü.

Hakan Karahan'ın o gün çok heyecanlı olduğunu ifade eden Taies Farzan, "Hakan gerçekten heyecanlandı. Tabii ben bu üst dudak meselesini televizyonda öğrendim. Orada bir uyumsuzluk vardı, ama heyecandan yani, normaldir diye düşündüm" şeklinde konuştu.

Hakan Karahan'ın alt dudak takıntısını duyduğu zaman çok güldüğünü söyleyen Taies Farzan, "Şimdi biliyorsunuz yani değişik krizler olur insanların, memleketlerin kaderlerinde işte bu da onlardan birisi oldu. Kriz eksikliğimiz varmış demek ki" diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu.

GAZETEPORT