Balıkesir'in Kepsut ilçesinde hayranlarıyla buluşan Türk pop müziğinin sevilen sanatçılarından Gülşen, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Gülşen'i konser sonunda korumaları atlatıp sahneye fırlayan bir genç dudağından öpmek istedi.

Kepsut Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Kültür-Sanat ve Süt Festivali'nin finalinde, ünlü sanatçı Gülşen sahne aldı. Bayram alanında yapılan konserde, sahneye ilk olarak İsmail Özkan çıktı. Özkan seslendirdiği parçalarla izleyicilerden büyük alkış topladı. Daha sonra sahne alan Gülşen'i yaklaşık 10 bin kişi izledi. Konserde eski ve yeni albümlerinden sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı, Kepsutlu hayranlarına keyifli anlar yaşattı. Hareketli sahne performansıyla alkış toplayan sanatçı, dekolte kıyafeti nedeniyle verdiği frikiklerle de dikkat çekti.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Gülşen Kepsutlu hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatırken, bir genç konser sonunda sahneye fırlayarak ünlü sanatçıyı dudağından öpmek istedi. Bir anda neye uğradığını şaşıran ünlü sanatçının imdadına koruması ve polisler yetişti. Adının İsmail olduğu öğrenilen genç, sanatçı ve korumasına zor anlar yaşattı. Konserde konuşan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, ilçeye katkılarından dolayı Balıkesir ve Kepsutlu işadamlarına başarı plaketi takdim etti. Süt Şenlikleri'ni geleneksel hale getireceklerini ifade eden Cankul, ilçe halkına kendilerini yalnız bırakmadıkları için minnettar kaldığını ifade etti.