MERSİN"de babası Mehmet Tarım'ın öldüğü jekski kazasında ağır yaralanan üniversiteli Aslı, hastanede ecelle pençeleşirken, yakınları onun yaşaması için dua ediyor.


Silifke İlçesi"nin Atakent Beldesi"nde dün denize giden eczacı Mehmet Tarım, kiralayıp kızıyla birlikte bindiği jetskinin kontrolünü yitirip bir tekneye çarpması sonucu öldü. Jetskide bulunan Ortadoğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3"üncü sınıf öğrencisi olan kızı 20 yaşındaki Aslı Tarım da ağır yaralandı.

Mersin Üniversite Tıp Fakültesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi"nde tadevi altına alınan üniversiteli Aslı, şimdi yaşam savaşı veriyor. Doktorlar, sabaha karşı Reanimasyon Ünitesi"ne alınan Aslı'nın hayati tehlikesinin devam ettiğini söylerken, herkes onu yaşatabilmek için çabalıyor. Jetski kazasında eşi Mehmet'i kaybetmenin acısını yaşayan Selma Tarım, kızı Aslı'nın sağlığına kavuşması için hastane önünde el açıp, dua ediyor.

SAVCI OLAYI SORUŞTURUYOR

Bu arada feci kaza, gözleri sahillerde bir çok kesimde bulunan çok sayıda jetski kiralama işletmesinin aldığı güvenlik önlemlerine çevirdi. Olayın meydana geldiği yerde nöbetçi Cumhuriyet Savcısı inceleme yaparken, kazanının oluş şekli konusunda araştırmalar sürüyor.

Kazada yaşamını yitiren eczacı Mehmet Tarım"ın cenazesinin yarın düzenlenecek törenle toprağa verilecek.