Aşkın Gözyaşları (Tebrizli Şems), ve Aşkın Gözyaşları II (Hz. Mevlana) serisi ile kitapseverlerden yoğun ilgi gören Mevlana aşığı yazar Sinan Yağmur, Forum Aydın’da okurlarıyla buluşuyor. Ünlü yazar D&R Live İmza Günleri kapsamında serinin son kitabı olan Aşkın Gözyaşları III(Kimya Hatun)’u imzalayacak.
 
Forum Aydın, 11 Aralık Pazar günü saat 14:00’te yayınlandıkları günden bu yana 9 dile çevrilen ve satış rekorları kıran Aşkın Gözyaşları serisinin yazarı Sinan Yağmur’u ağırlayacak. D&R ev sahipliğinde hayranları ile bir araya gelecek olan Sinan Yağmur, yeni kitabı Aşkın Gözyaşları III’ü imzalarken Aydın’lı kitapseverler ile de bol bol sohbet edecek.
 
Aşkın Gözyaşları serisinin ilk kitabında Tebrizli Şems’i, ikinci kitapta ise Hz. Mevlana’yı anlatan Sinan Yağmur, Aşkın Gözyaşları III ile Şems’e umutsuz bir aşk ile bağlı olan Kimya Hatun’un hikayesi ile okuyucuyu buluşturacak.
 
Sinan Yağmur Hakkında:
 
1965 yılında Kırşehirde doğan Sinan Yağmur ilk ve orta öğrenimini Kırşehirde tamamladı. Kırşehir İmam Hatip Lisesinden 1984’te, Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden de 1990 yılında mezun olan Yağmur, aynı yıl Kelam ve İslam Felsefesi Ana Bilim Dalında yüksek lisansa başladı.
 
Çeşitli dergi ve gazetelerde yazıları çıkan Yağmur’un eserleri; Kuranda Büyük Günahlar, Benim Annem Bir Melek, Kaf Dağından Masallar, Kara Göz ve Hacivat, Dede Korkut Hikayeleri, Sevda Şelalesi, Öğretmence Sevebilmek İnsanı, Hz.Mevlana Tennure ve Ateş, Cennetin Gülü Hz. Muhammed, Aşkın Gözyaşları I – II - III.