Demokrat Parti (DP) Aydın İl Teşkilatı ilçeler ile bütünleşerek faaliyetlerine hız verdi. Aydın İl Başkanı Engin Polat beraberinde yönetim üyeleri Söke"ye gelerek esnafları ziyaret etti.
Çalışmalar hakkında bilgiler veren DP Söke İlçe Başkanı Mızrap Nazlı, 22 Temmuz genel seçiminde alınan sonuçların ve baraj altında kalınmasının kendilerini kamçıladığını söyledi. Her geçen gün artan heyecan ile yerel seçimlere hazırlandıklarını belirten Nazlı, 28 Eylül"de yapılacak Aydın il kongresi ile DP"nin gücünü Aydın"da göstereceklerini ifade etti. Nazlı, Kasım ayında yapılacak DP Genel Merkez Kurultayında ise parti içi hesaplaşmaların bir kenara bırakılarak eski genel başkanların bir araya gelerek parti ve ülke sorunlarına sahip çıktıklarını göstereceklerini söyledi.
22 Temmuz genel seçimleri sonrasında alınan kötü sonuca rağmen il ve ilçelerde yenilenen teşkilat yapısıyla sanki iktidar partisiymiş gibi çalıştıklarını söyleyen DP İl Başkanı Engin Polat, bu çalışmaların geri dönüşünü de vatandaşlardan alacaklarına inandığını ifade etti.
Biz önümüzdeki seçimlere kadar halkımıza üç şey anlatacağız diyen Polat, “Yerel seçimlerde başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Söke"de de yerel seçimleri kesinlikle kazanacağız. DP olarak sevgi, itibar, gücümüz ile seçimlerden başarılı olacağız. Söke DP ile birlikte yeni yüzünü kazanacak. Söke"ye güveniyorum. Halkımız bizim bıraktığımız ülkenin durumuna birde bugünkü durumuna baksın ve değerlendirsin” dedi.