AYDINPOST HABER SERVİSİ/Hatice Karaarslan-Aydın Demokrat Parti İl Başkanı Engin Polat ve İncirliova İlçe Başkanı Şerif Temel ve Demokrat Parti milletvekili adaylarından Bekir Ongun, Seda Kanat, Adem Savcar İncirliova’yı dolaşıp, halkın sorunlarını dinlediler.

Kadın kolları ve Gençlik kolları da milletvekili adaylarını yalnız bırakmazken, parti içindeki dayanışma ve seçim azmi görülmeye değerdi. İncirliovalı olan Kanat’a ilgi büyüktü.

İncirliova’nın kendisi için öneminden bahseden Kanat, “ Ben İncirliova’da doğdum, büyüdüm. Allah nasip ederse mecliste yer alırsam, İncirliova için çok güzel projelerim var. Halkımın sevgi ve teveccühü hiçbir zaman karşılıksız kalmayacak. Her zaman arkalarında olacağım. İncirliova’da özellikle gençlerimiz için çeşitli olanaklar sağlayacağım. Çünkü gençlerimizin yapabileceği, vakit geçirebileceği hiçbir olanakları yok. Aynı şekilde kadınlarımız için de değişik projelerimiz var. Her şey çok daha iyi olacak, iş istihdamı sağlayacağım. Fabrika sayımız çok az yok denecek durumda. Bu durumla ilgili çalışmalarımız olacak. Çiftçimiz, sanayicimiz, esnafımız, kadınımız, gençlerimiz herkes rahat edecek” şeklinde konuştu. 

27.20110511181831.jpg

26.20110511181845.jpg