Anavatanlı ve Demokrat Partili üyelerin ilgi gösterdiği genel kurulda divan başkanlığını Anavatan Partili eski Aydın Milletvekillerinden Mustafa Bozkurt yaparken, tek liste halinde yapılan seçimlerde mevcut başkan Musa Avcı yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.
Yapılan seçimler sonunda ilçe başkanlığına Musa Avcı seçilirken Anavatan Partisinin son ilçe başkanı Ömer Bıçakçı da Söke DP yönetiminde yer aldı. Söke DP"nin yeni yönetimi; Musa Avcı (Başkan), Ömer Bıçakçı, Cemile Bozkurt, Berrin Nergiz, İsmail Batur, Önal Albaş, Şeref Bahadır, İbrahim Kaymaz, Hüseyin Yaşar, Mehmet iz, Yusuf Gökmen, Tuncay Palaz, Ahmet Binici, İsmet Hazinecioğlu, Vedat Akarsu, Engin İpekçi, Velittin Ateş, Necmi Demirkaya, Mesut Çelik"den oluştu.
Genel kurulda yaptığı konuşmada Anavatan ve Demokrat Partiden bir şekilde ayrılan tüm eski partilileri yuvaya davet eden ilçe başkanı Musa Avcı; “Yeniden toparlanma sürecine giren partimize birçok eski üyelerin geri dönme yolundaki girişimleri bulunuyor. En kısa zamanda yeniden siyasi platformunda gerçek yerimizi alacağımıza inanıyorum” dedi.
ÇİLLER"İN TELGRAFI DUYGULANDIRDI
Son günlerde ismi yeniden Demokrat Parti Genel Başkanlığı için gündeme gelmeye başlayan eski genel başkan Tansu Çilleri"in kutlama telgrafı duygulu anlar yaşattı. Söke"deki genel kurul davetine teşekkür eden Tansu Çiller telgrafında; “Vazgeçilmez hedefi millete hizmet olan Kırat"ın bu kongresinin bir demokrasi şöleni coşkusu içinde gerçekleşmesini diliyorum. Kırat"ın yolunda can veren aziz şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum. Bu yolda çabası bulunan herkese şükranlarımı ifade ediyorum. Bütün dava arkadaşlarımı sevgi ve saygıyla kucaklıyorum” ifadelerine yer verdi.