BEŞİKTAŞ, Giovani Dos Santos transferinde yolu yarıladı. Siyah-beyazlılar 20 yaşındaki Meksikalı futbolcu ile anlaşmaya vardı. Mustafa Denizli"nin, uzun süre yararlanamayacağı Delgado"nun yerine istediği 10.5 numara için Barcelona altyapısından yetişen Giovani Dos Santos"un üzerinde yoğunlaşan siyah-beyazlılar, genç futbolcuyu ikna etti.

26 Temmuz"da sona eren CONCACAF Gold Cup"ta Meksika Milli Takımı"nı şampiyonluğa taşıyan ve 2 gol, 4 asistle turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Giovani Dos Santos, yıllığı 1.6 milyon Euro"ya Beşiktaş"a gelmeyi kabul etti. Bu gelişme üzerine transfer görüşmelerini yürüten menajerler, futbolcunun kulübü İngiliz Tottenham Hotspur takımıyla pazarlık masasına oturdu.

TEKNİK direktör Mustafa Denizli"nin de onayladığı ve bir an önce takıma katılmasını istediği Giovani Dos Santos için şimdi Tottenham"ın ikna edilmesi gerekiyor. Ancak transfer bununla da bitmeyecek siyah-beyazlılar ayrıca bu transferde görüşmeleri yürüten menajerlerle pazarlık yapacak. Dos Santos"un transferini sonlandırmak için Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören"in de bir kaç gün içinde İngiltere"ye gitmesi bekleniyor.
Vatan