Kuyucak İlçesi"ne bağlı Pamukören Beldesi"nde bir işletmede yumurtadan 4 bacaklı civciv çıktı. İlginç civciv görenleri şaşırtırken, civcivin önde bulunan iki ayağını kullanabildiği ve sağlık sorunu olmadığı belirtildi.
Edinilen bilgiye göre Kuyucak İlçesi"ne bağlı Pamukören Beldesi"nde bulunan bir tavuk çiftliğinde kuluçkadan 4 bacaklı civciv çıktı. Bu tür vakaların nadir rastlandığını ancak bu şekilde çıkan civcivlerin de kısa süre yaşayıp telef olduğunu belirten Nazilli ve Çevresi Tarımsal kalkınma Kooperatifi (Örkoop) Müdürü Mehmet Şimşek, son karşılaştıkları 4 bacaklı civcivin kendilerini de şaşırttığını söyledi.
Örkoop olarak tarımsal gelişmelerin yanında bu tür vakalarla da ilgilendiklerini ifade eden Mehmet Şimşek, “Bitki ve hayvanlar aleminde de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Pamukören"de bulunan bir tavuk çiftliğimizde 17 gün önce kuluçkadan bir civciv 4 ayaklı çıktı. Civciv ön taraftaki iki ayağını kullanıyor. Ve 17 gündür normal olarak yaşamına devam ediyor. Bu tür vakalarla zaman zaman karşılaşıyorduk. Ancak ilk defa 4 ayaklı bir civciv bu kadar uzun süre yaşadı. Ve şu anda da sağlık durumu iyi ve büyümeye devam ediyor” dedi.