Açılışa Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İl Başkanı Tunç Aytur, İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldılar. 55 eserden oluşan sergide kara kalem, sulu boya, yağlı boya eserler bulunuyor.
Emekli Resim Öğretmeni Vildan Altınok"un çalıştırdığı Aydın Belediyesi Resim Grubu"nun Dönem Sonu Sergisi 8-13 Haziran tarihleri arasında sergilenecek. Sergiyi gezen Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, resim grubunun çalışmalarını tek tek inceledi.
Belediye olarak özellikle sanata büyük önem verdiklerini belirten Çerçioğlu, “Resim grubu öğrencileri belediyemiz öncülüğünde, Vildan hocalarının verdiği eğitimle çok güzel eserlere imza atmışlar. Kendilerini kutluyor, bu güzel çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.
Resim Öğretmeni Vildan Altınok, şu anda İstanbul"da 4 yerde sergilenmekte olan Atatürk resimlerinden oluşan 60 ünlü ressama ait “Biz Atatürk Çocuklarıyız” adlı eserlerin Aydın"ın Kurtuluş günü olan 7 Eylül"de Aydın"a getirilerek bir hafta boyunca Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi"nde sergileneceğini belirtti.