Kazadan geriye, bir ailenin yok olmasına neden olan yol kenarındaki yaban domuzu kaldı.
Ailesiyle birlikte Çengelköy'de oturan kız kardeşini ziyaret eden kaynak ustası Ercan Temel, ağabeyinin 16 LS 888 plakalı BMW'siyle eve dönerken, saat 20.00 sıralarında Şile yolu Nişantepe mevkii Ömerli yokuşunda önüne birden yaban domuzu fırladı. Hayvana çarpmamak için direksiyonu sola kıran Temel şerit değiştirince BMW, Nusret Ekici idaresindeki 34 DK 8342 plakalı kamyona yandan çarparak su kanalına uçtu. Bu sırada kamyonun arkasından gelen Berna Aşkın araçlara çarpmamak için fren yapınca 34 T 1373 plakalı otomobiliyle şarampole yuvarlandı.
BEBEK YOĞUN BAKIMDA

Hurdaya dönen BMW'de sıkışan sürücü Ercan Temel ile 4 yaşındaki kızı İrem olay yerinde can verdi. Temel'in ağır yaralanan eşi Perihan ile 6 yaşındaki yeğeni Beyza Bağ ise ambulansla kaldırıldıkları hastanede kurtarılamadı. İtfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılan diğer 2 sürücü tedavi altına alınırken, 6 aylık Senem bebeğin ise yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Kızı ile kardeşini toprağa verdi

Ercan, Perihan ve İrem Temel ile Beyza Bağ'ın morgdan alınan cenazeleri, Alacalı Köy Mezarlığı'nda defnedildi. Cenaze töreni sırasında Beyza Baş'ın annesi ve Ercan Temel'in ablası Aysel Baş, gözyaşlarına boğuldu.

Karanlık yolda ilk kaza değil

Sürücüler, BMW'nin hurdaya döndüğü, 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasının yaşandığı yerde aydınlatma olmadığını, bu nedenle karanlıkta yola fırlayan domuzların görülemediğini söylediler.