İri kalçalarıyla ünlü sosyetik güzel Kim Kardashian, kilolarıyla Obama'nın bile eleştiri oklarından kurtulamayan şarkıcı Jessica Simpson ile aynı beden giydiklerini açıkladı.

Amerikan televizyon kanalı NBC'de yayınlanan bir programda, şarkıcı Jessica Simpson'ın fotoğrafının kapladığı yer yüzünden aynı derginin kapağında yer alan Obama Ailesi'nin fotoğrafında, kendisinin görünmemesi karşısında ABD Başkanı Barrack Obama, bir hayli gülmüştü. Obama, 'kiloları ile savaşan bir şarkıcı' dediği Simpson ile dalga geçtiği yolunda haberlere de konu olmuştu.
Ancak Simpson'a dolgun hatlı hemcinsinden destek geldi! Kilolu olmasına rağmen, düzgün vücut hatları ile çok beğenilen Kim Kardashian, 'Jessica Simpson'la aynı bedende olduğunu ve zayıflamaya çalışmadığını;' söyledi.
Kim; 'Ben Jessica ile aynı beden giyiyorum. Onunsergilemekten guru duyduğu 'bedeninin ikiziyim.' diyerek arkadılan destek çıktı.

Kim ayrıca; ' Ben Ermeniyim. Benim ailemin kadınlarını görmelisiniz. Kadınlar büyük göğüslü ve iri kalçalıdır. Ben böyle doğdum! Ve bunu değiştirmek için savaşmıyorum! Daha düzgün görünmesi için tabi ki çalımaya ihtiyaç duyarız fakat ben bedenimden gurur duyuyorum!'dedi.

H2 / dış haberler