Kısa bir süre önce Söke"de internet dolandırıcılarına yönelik büyük ve başarı bir operasyon gerçekleştiren Söke Polisi, dolandırıcılık olayının izlerini süremeye devam ederken, olayın peşini bırakmıyor.
Geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonda 8 kişi yakalanmış ve bu şahıslardan 5"i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Ayrıca olayla ilgili yapılan baskınlarda şahısların evlerinde çok sayıda banka kartları, araç plaka listeleri ve çeşitli olaylara karıştığı belirlenen silahla ele geçirilmişti.
Olay ile ilgili çalışmalarına devam eden Söke Polisi söz konusu tutuklanan şahıslarla birlikte hareket ettiği tespit edilen ve bankada açılan hesap numaralarında adı geçen S.D. isimli bayanı takibe aldı. Yapılan çalışma sonucunda S.D. isimli Bayan Söke Polisince yakalanırken, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü"nden yapılan açıklamada; “Olay ile ilgili başka şüpheli şahıslarında olabileceği değerlendirilmekte. İnternet dolandırıcılığı olayı ile ilgili olarak çok yönlü çalışmalarımız devam etmektedir” denildi.