İZMİRLİ gelinlik firması Miss Defne'nin 2011 yılının gelinlik tanıtımında sahneye çıkan ünlü popçu Demet Akalın, sol dizindeki menisküs nedeniyle doktorunun uyarısına rağmen, bir şarkısını yüksek topuklu ayakkabıyla söyledi. Akalın daha sonra düz bir ayakkabı giydi.

Miss Defne'nin 2011 yılı gelinlik ve nişanlık modellerinin tanıtıldığı, İzmir'in Selçuk İlçesi'ndeki Sürmeli Efes Otel'de düzenlenen organizasyonun gala gecesinde Demet Akalın sahne aldı. İran, Azerbeycan, İtalya, Ukrayna ve Almanya'dan gelenlerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 500 davetlinin katıldığı gecede Akalın, sahneye Miss Defne Yönetim Kurulu Başkanı Şinası Köseoğlu'nun hediye ettiği kostümle çıktı. Sol dizindeki menisküs nedeniyle doktorunun topuklu ayakkabı giymemesi uyarısında bulunduğu Demet Akalın ilk şarkıda buna uymadı. Birinci şarkıyı topuklu ayakkabı ile söyledi. Akalın, daha sonra dizinde menisküs olduğunu belirterek düz tabanlı bir ayakkabı giydi.

Gala gecesinin öncesinde bir görevlinin, “Demet Hanım sizinle kulis önünde görüşecek” diyerek basın mensuplarına bilgi vermesinin ardından Akalın'ın diğer kapıdan sahneye çıkması nedeniyle bazı basın mensupları bu duruma tepki gösterdi. Akalın ise sahneden indikten sonra, bu bilgiyi veren görevliyi tanımadığını, kim olduğunu bilmediğini söyledi.