İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Cerrahi Servisi"nde asistan doktor olarak görevli Fehmi Akdağ (32), geçen Cumartesi günü eşi Zuhal Akdağ ve meslektaşı Ahmet Karaaslan"la birlikte denize girmek için Riva"ya gitti. Riva 5. Koy Plajı"nda güneşlenen doktor ve arkadaşı, serinlenmek için denize girdi. Yüzmeyi çok iyi bilmeyen doktor palet takıp arkadaşıyla birlikte kıyıdan açıldı. Akdağ, oluşan ani dalgalar nedeniyle kıyıdan iyice uzaklaştı. İddiaya göre doktor, arkadaşına dalgalara doğru dönmeleri gerektiğini söyledi. Akdağ, bu sırada üzerine gelen dev dalgalara kapılarak gözden kayboldu. Yüzme bilen diğer doktor Ahmet Karaaslan, sırtını dalgalara doğru döndüğü için kıyıya çıktı.

Karaaslan, hemen jandarmayı arayarak durumu anlattı. Olay yerine gelen jandarma ve arama kurtarma ekipleri yaptıkları çalışmalara rağmen genç doktorun izine rastlayamadı. Dört gün boyunca yapılan arama çalışmalarından da bir sonuç alınamadı.

HAMİLE EŞİ FENALIK GEÇİRDİ

Göğüs hastalıkları uzmanı Zuhal Akdağ eşinin bulunamaması üzerine fenalaştı. 7.5 aylık hamile olan genç kadın, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi"nde gözetim altına alındı.
Vatan