Anestezi uzmanı doktor A.G.K., Muhammet İkbal Şaşmaz'ı karnından yaraladı. Hastaneye kaldırılan Şaşmaz'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olay, dün akşam Muratpaşa İlçesi Meltem Mahallesinde meydana geldi. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Muhammet İkbal Şaşmaz(28), iddialara göre anestezi uzmanı A.G.K. ile Yoğun Bakım Servisi'nde çalışan bir hemşire yüzünden tartıştı. İddiaya göre, iki kişi dün akşamkonuşmak için bir araya gelip otomobilin içinde tartışmaya başladı. Anestezi uzmanı A.G.K. yanında getirdiği bıçakla arkadaşı Muhammet İkbal Şaşmaz'ı karnından bıçakladı.

A.G.K. olayın ardından koşarak uzaklaştı. Muhammet İkbal da yaralı şekilde aracından güçlükle inerek yol kenarında bayıldı. Şaşmaz, yoldan geçen iki kişinin yardımıyla çalıştığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Şaşmaz'ın sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Arkadaşını bıçakladıktan sonra olay yerinden yaya kaçan A.G.K de polise teslim oldu. Emniyette ifadesi alınan A.G.K, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.