Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Hemşire N.A., boşanacağını söyleyen doktor S.D. ile ilişki yaşadığını ancak bunun gerçekleşmemesi üzerine, “Eşimle aynı evde yaşa” teklifi aldığını ileri sürdü.Çinçin Bağları’ndaki bir sağlık ocağında önceki gün meydana gelen olay sonrası şikayetçi olan hemşire N.A. (38), Seğmenler Polis Karakolu’nda verdiği ifadesinde şöyle konuştu:

 “Doktor S.D., ile 2010’da ilişkimiz başladı. 2010 yılı ekim ayı itibarıyla aynı odada kendi aile hekimi ben de yanında sağlık elemanı olarak birlikte çalışmaya başladık. Zaman zaman aynı evi paylaşıyorduk. Evliydi ancak eşinden boşanacağını söylediği için ilişkimizi sürdürüyordum. Bana eşi ile birlikte aynı evde üçümüz birlikte yaşama teklifinde bulundu. Kabul etmedim. Kendisinden ayrıldım ve ilişkimizi bitirdim. Ancak aynı işyerinde birlikte çalışmaya devam ediyorduk. Birlikte olmamız konusunda bana baskı yapıyordu. 29 Haziran’da küfürler ederek üzerime saldırdı. Burnuma yumruk attı, bileğimi tuttu ve yüzüme vurmaya başladı. Şoka girdim. Sonrasını hatırlamıyorum.”

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Hemşire N.A., olay sonrası Ankara Adliyesi’ne gelerek, kontrolden geçti. N.A., Sağlık Bakanlığı Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastanesi’ne yönlendirilerek, muayene edildi. N.A.’ya, her iki burun kemiğinde kırıklar olduğu yönünde rapor verildi. N.A.’nın şikâyeti üzerine başlatılan soruşturma sürüyor.