MÜJDE AR: Ünlü sanatçı şeker hastası olduğu için çocuk doğurması mümkün değildi. Bu nedenle kız kardeşi Mehtap Ar'ın oğlu Söz'ü evlat edinerek anneliğin tadına vardı. Yeğenini büyütebilmek için üç sene bir göz odada yaşadığından bahseden Ar, 'Bakıcılara güvenemiyordum ve yetiştirilmesiyle bizzat ilgilenmek istiyordum. Söz'ü bırakıp dışarı çıkamıyordum.'

AHMET ÇOCUĞUM GİBİ

YEŞİM SALKIM: İlk evliliğinden 19 yaşında bir kızı olan Yeşim Salkım bir kez daha çocuk sahibi olmayı çok istediğini ve bunun için de tedavi gördüğünü söylemişti. Katıldığı bir imza gününde ise evlat edindiği Celil Ahmet'i basın karşısına çıkardı. Ünlü şarkıcı, 'Annesi Ahmet'e dört aylık hamileyken ölme riski vardı, ben tedavisini üstlendim; şimdi kendi çocuğum gibi' diye konuştu.

YEĞENİM BANA AİTTİR

AJDA PEKKAN: Ünlü sanatçı iki kez evlilik yapmış olsa da çocuk sahibi olmadı. Sanatçı bu konuda: “Zorlu bir müzik yaşantısı çocuk sahibi olmamı engelledi. Ne var ki çocukları çok seviyorum. Özellikle yeğenim Zoran benim öz çocuğum gibi. O bana ait” dedi.

ZORLUKLARI AŞTIK

HATİCE ASLAN: Ünlü oyuncunun Ece adında manevi bir kızı var. Ece, gerçek anne ve babasını 17 Ağustos 1999'daki Gölcük depreminde kaybetti. Aslan onun için, 'Bana geldiğinde 16 yaşındaydı. Onun üzüntüsü benim de üzüntüm oldu. Her şeyi beraber atlattık' diyor.

AYŞE NAZLI GERÇEK KIZIM

NİLÜFER: 2001 yılında henüz dört aylıkken evlat edindiği kızına Ayşe Nazlı adını koyan güzel sanatçı duygularını şu sözlerle dile getirmişti: 'Yıllardır Ayşe diye sesleneceğim bir kız çocuğunu hayal ediyordum. Nihayet kızım kollarımda. Artık o benim en değerli varlığım, küçük meleğim. Kendimi gerçek bir anne gibi hissediyorum. Ona karşı hep dürüst olacağım.