Aydınlı işadamı Mustafa Ancın, 42. yaşına eşi ve personeli tarafından düzenlenen sürpriz doğum günü partisi ile girdi.
Ancın Collection"da düzenlenen mütevazı doğum günü etkinliğinde yoğunluktan doğum gününü unutan işadamı ve siyasetçi Mustafa Ancın, karşılaştığı sürprizde şaşkınlığını gizleyemedi.
İş hayatının yanında AK Parti Belediye Meclis Üyeliği görevini sürdüren ve önümüzdeki yerel seçimler için AK Parti"den aday adaylığını açıklayan Mustafa Ancın"ın özellikle siyasi çalışmalar nedeniyle son günlerde oldukça yoğun.
Bugün öğlen saatlerinde iş yerine gelen Mustafa Ancın, 42 yaş gününde “En Büyük Başkan Bizim Başkan” yazılı pasta ile karşılaşınca oldukça şaşırdı. Eşi Eser Ancın ile birlikte sürpriz pastayı üfleyip kesen Mustafa Ancın, unuttuğu bu mutlu günü kendisine böyle bir sürprizle hatırlatan başta eşi Eser Hanım ve Ancın Collection çalışanlarına teşekkür etti.

EŞİ EN BÜYÜK YARDIMCISI
Mustafa Ancın"a en büyük desteği verenlerden eşi Eser Ancın ise “Mustafa Bey, bu güne kadar giriştiği her işin üstesinden başarı ile gelmeyi bilmiştir. Bir koltukta 9 karpuz taşımasına rağmen, hiçbirini kırmadan taşır. Son günlerde aşrı yoğunluk nedeniyle bu mutlu gününü unuttu. Ancak biz kendisini hiçbir zaman unutmuyoruz. Belediye başkan aday adaylığını da sonuna kadar destekliyorum. Eşimin, bu işi de en iyi şekilde yürüteceğine inancım tamdır” dedi.
Bugün 42. yaşına giren Mustafa Ancın ise, bugüne kadar kendim, ailem ve birlikte olduğum kişiler için mesai harcadım. Bundan sonra amacım Aydın"a hizmet etmektir” dedi.