Turizm şirketlerinin yeni hedefi Doğu ve Güneydoğu Anadolu illeri oldu. Akdeniz ve Ege sahillerinde tatil yapmak isteyen o bölgelerde tur şirketleri bulamayanlar için ilk adımı Antalya merkezli Eva Turizm attı. Yönünü tamamen Anadolu illerine çeviren şirket ilk etapta Antep, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Trabzon'da ofis açtı. Şirketin sahibi Hatice Huner, Doğu'da tatile gidebilecek maddi güce sahip olmasına rağmen turizm kültürünü benimsemeyen ciddi bir kesim olduğunu söyleyerek bu illerde sadece ofis açmayacaklarını, toplantılarla insanları yazlık yerlerde tatil yapmaya teşvik edeceklerini söyledi. Huner, hedef kitlelerinin bu kesim olduğunu söyleyerek yerli turistlere pozitif ayrımcılık yapan otellerle çalışacaklarını söyledi. Türk turistlerin güneydeki otellerde yabancılar yanında hep kayrıldığını söyleyen Huner, portföyümüzde 80 otel var. Biz sadece Türk turistlere pozitif ayrımcılık yapan otellerle çalışacağız" dedi. 
 
SADECE AİLELERE ÖZEL 
Sadece Doğu ve Güneydoğu Anadolu değil aslında tüm illerde orta ve üstü gelir grubu turisti hedeflediklerini kaydeden Huner, Club Family adını verdikleri çalışma sistemlerinin ise 10 yıllık taahhütlü bir modele dayanacağını kaydetti. Bu sisteme göre telefon operatörlerinin yaptığı gibi turizm şirketiyle de 2, 5 ve 10 yılı kapsayan taahhütlü modelle bu süre boyunca aynı acenteyle tatile gideceğinizi garanti ediyorsunuz. Şirket de size erken rezervasyon fiyatlarının yüzde 5-10 daha altında fiyatlara tatil ayarlıyor. Huner, çalıştıkları tesislerin yabancı değil yerli turist ağırlıklı çalışan tesisler olduğunu bu nedenle de sözkonusu hedef kitlenin de daha rahat edebileceği tesisler olduğunu söyledi. 
 
2+1 tatil konsepti
HUNER, "Konseptimiz aile tatili. Bu nedenle tek başına gelenler kabul edilmiyor. 2+1 (iki yetişkin bir çocuk), 4+2( dört yetişkin iki çocuk) gibi paketlerimiz var. Üyeler bunlardan birini seçip her sene farklı bir tesiste tatil yapabiliyor" dedi. Club Family konseptine dahil olmak için öncelikle atil hediye ederek hizmetlerimizi müşterilere denettirdiklerini söyleyen Huner, "İki yıllık deneme paketimiz var. Eğer memnun kalırlarsa 10 yıllık paketlere çıkarıyoruz. Sadece hangi otelde kalmaları değil istedikleri tüm konularda da danışmanlık hizmeti veriyoruz. Mesela üyemizin oğlu evlenecekse mekan ayarlamasına yardımcı oluyoruz" diye konuştu. Huner, Antalya ağırlıklı olmak üzere Bodrum ve termal tesislerle de anlaşmalı olduklarını söyleyerek hedeflerinin 5 yılda 20 bin üyeye ulaşmak olduğunu kaydetti.