Takvim'den Özge Gürcan'ın haberine göre merhum sanatçı Barış Manço'nun büyük oğlu Doğukan, babasının izinden giderek müzisyenliği tercih etti. Geçen yıl katıldığı Survivor sayesinde şöhretine şöhret katan Doğukan, son dönemde de müzikteki başarısıyla iyice popüler oldu.

MANÇO'NUN ARACINDAN İNİP EVE DOĞRU...

Tuğba Macit ile 2012'de evlenen ve özel hayatını da gözlerden uzak yaşayan 33 yaşındaki Doğukan Manço, geçtiğimiz gece şok görüntülere imza attı. 10 Haziran'ı 11 Haziran'a bağlayan gece saat 01.00 civarında Moda'daki evine doğru yürüyen Doğukan'ın yanında sarışın bir güzel vardı. Fotoğraflarının çekildiğini fark etmeyen Doğukan Manço, sakin bir şekilde gizemli güzelle Moda sokaklarında yürüdü. Mini şortuyla Doğukan'ın aracından inip genç müzisyenle evine giden sarışın güzelin kim olduğu öğrenilemezken, bu görüntüler "Doğukan Manço, eşine ihanet mi ediyor?" dedirtti.

8 YILLIK BİRLİKTELİK

Tuğba Macit ile 2012'de evlenen Doğukan Manço, güzel eşiyle basının karşısına çıkmamayı tercih ediyor.

Geçtiğimiz yıl katıldığı Survivor'a giderken ve İstanbul dönüşünde eşi tarafından karşılanan Manço'nun evli olduğu da milyonlar tarafından bu görüntülerle öğrenildi.

KONSERDEN DÖNÜŞTE...

Yaz boyunca çeşitli şehirlerde DJ performansı sergileyecek olan Doğukan Manço, bu görüntülerin çekildiği akşamın öncesinde de İskenderun'daydı. Saat 18.00'de düzenlenen etkinliğe katılan Manço, mini konser dönüşünde de bir güzelle Moda'daki evinin yolunu tuttu.