Kulüp sportif direktörü Mehmet Budakın, yaptığı açıklamada, bazı nedenlerle daha önce federasyona başvuran Ziya Doğan"ın kulüple yaptığı sözleşmesinin 4 ocak itibariyle sona erdiğini bildirdi. Ancak Ziya Doğan"ın Diyarbakırspor"daki görevinin, sona eren sözleşmeyle sınırlı olmadığını, Doğan"ın halen takımın başında olduğunu bildiren Budak"ın, şöyle konuştu: "Bugün bazı gazeteler ve internet sitelerinde, hocamızın görevinin sona erdiği ve takımdan ayrılacağına ilişkin haberler yer aldı. Bunlar doğru değildir.

Ziya Doğan hocamız şu anda kampta takımının başında ve kulübün başarısı için çaba göstermektedir. Kendisiyle 1,5 yıllık yeni bir sözleşme imzalayacağız. Ziya Doğan, Diyarbakırspor"un teknik direktörüdür. Kendisiyle çalışmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz."

MISIRLI OYUNCU BEĞENİLMEDİ

Transfer çalışmalarının sürdüğü Diyarbakırspor"da, deneme amaçlı olarak kampa davet edilen ve 5 gün takımla idmana çıkan Mısırlı oyuncunun sergilediği performansın Ziya Doğan tarafından yeterli bulunmaması üzerine bu oyuncu kamptan gönderildi.

Öte yandan, transfer komitesinin ismi açıklamayan 2 oyuncu ile prensipte anlaştığı öğrenildi.

Budakın, transfer çalışmaları ile ilgili olarak, "Transfer çalışmalarımız sürüyor. Görüştüğümüz oyuncuların ismini sözleşme imzalamadan açıklamama kararı aldı. Futbolcu ismi açıklanınca transferde pürüzler ortaya çıkabiliyor. Sözleşme imzaladıktan sonra basına bilgi vereceğiz" dedi.

İLK HAZIRLIK MAÇI YARIN

Antalya Kervansaray Oteli"nde kamp çalışmasını sürdüren yeşil-kırmızılı ekip, ilk hazırlık maçını yarın saat 17.00"de Kazakistan"ın Aktobe, ikinci hazırlık maçını ise 12 Ocak"ta Arnavutluk"un Dinamo Tiran takımıyla oynayacak./milliyet