Halkla İlişkiler Yöneticisi Hülya Türkoğlu, 2011-2012 eğitim öğretim yılına 1 Ağustos’ta başlayacak olan Aydın Doğa Koleji hakkında bilgi verdi. Toplantıda ayrıca söz alan Kurumsal Pazarlama Yöneticisi Özlem Dağ Doğa Koleji kurumsal yapısı hakkında bilgi verirken, Mobil Birim Yöneticisi Tufan Karataş ise Doğa Koleji eğitim sistemine değindi.
Hülya Türkoğlu, 1 Nisan’da inşaat çalışmalarına başlanan Aydın Doğa Koleji’nin 1 Ağustos’ta eğitim hayatına başlayacağını söyleyerek, 5 ay gibi kısa bir sürede eğitim hayatına hazırlandıklarını belirtti. Aydın Doğa Koleji eğitim olanaklarını anlatan Türkoğlu, standartların üzerinde eğitim verdiklerini söyledi. Türkoğlu, sınıflardaki öğrenci sayısının 24 ile sınırlı olduğunu belirtirken, yıllık öğrenci kapasitesinin ise bin olduğunu söyledi. Bunun yanı sıra öğrencilerine birçok sosyal aktivite imkanı tanıyacakları bir kampüs alanına sahip olduklarına da değindi.


EKONOMİSİ ELVERENLER İÇİN GÜZEL OKUL
Eğitim faaliyetlerinin yanında sosyal aktivitelerden de söz eden Aydın Doğa Koleji yetkilileri, yıllık eğitim ücretinin 10 bin ile 13 bin lira arasında değiştiğini belirttiler. Servis ve kitap ücretlerinin buna dahil olmadığını belirten yetkililer ön kayıtların tamamlandığını, kayıtların internet üzerinden de yapılabildiğini belirttiler.