Kanaltürk'te Elif Korkmazel'in sunduğu 'Bugün Ne Pişirsem?' programına konuk olan İpek Tenolcay, şu ana kadar oynadığı roller içinde 'Cam Kırıkları' isimli dizide oynadığı anne rolünden çok hoşlandığını söyledi.

"Şu ana kadar en keyifle oynadığım roller arasında, geçen sene Cam Kırıkları'ndaki karakterdi. Bir anneydi ama son derece kokoş" diyerek o süreye kadar oynadığı varoş kadınlarından sonra bu rolün kendisine çok iyi geldiğini anlattı.

Rol gereği çok süslü, mücevherler takan bir kadını oynamaktan bir süre keyif aldığını ancak daha sonra sıkıldığını ifade eden Tenolcay, "Pırlantalar takıyorum, takılar, topuklular. Tabi bir baktım bir sene sonunda artık o beni baymaya başladı. Düşünsene, her gün saçına fön çekiliyor, full makyaj yapıyorsun. Alışmışım bir kaç senedir hırpani oynamaya" diyerek o dizide oynamaktan, ekipten, senaryodan çok büyük keyif aldığını ve kendisi için çok özel bir iş olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu arada İpek Tenolcay, farklı bir rolle izleyicinin karşısına çıkmak istediğini ve süslü-püslü kadın tipinin dışında makyajsız, saçını başı dağınık, macera peşinde koşan bir karakteri oynamayı istediğini söyledi.

Televizyon Gazetesi.com