Kanal D'nin milli maçları da bile reytinglerde geride bırakan rekortmen dizisi "Yaprak Dökümü"nün ekibi önceki akşam Frame"de sezonun yorgunluğunu attı ancak gece başladığı gibi güzel bitmedi.

Mekandan kırmızı tişörtlü ve daha önce yanında hiç görmediğimiz biriyle çıkan Yaprak Dökümü dizisinin Ali Rıza Bey'i Halil Ergün basın mensuplarıyla yaptığı kısa röportajın ardından arabasına yöneldi.

Bu arada eliyle sürekli basın mensuplarını itip kakan kırmızı tişörtlü kişinin agresif tavırları dikkatlerden kaçmadı ve basın mensupları arasında 'kim bu' sesleri yükseldi. Tam bu sırada basın mensuplarına saldıran kırmızı tişörtlü kişi ve yanındaki beyaz tişörtlü başka bir kişi, küfürler savurarak hakaret ettikleri basın mensuplarına, tekme tokat giriştiler. O kişilerin set işçileri olduğu duyumları geldi.

Set işçilerinin ardından bu kez Halil Ergün gazetecilerin üzerine yürüdü. Alkollü olduğu gözlenen Ergün sokak ortasında "Siz çetesiniz!" diye bağırmaya başladı.

GAZETECİLER ŞİKAYETÇİ OLDU

Ay Yapım"ın sahibi Kerem Çatay"ın araya girmesiyle sakinleştirilen Ergün alkollü olarak aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Kameramanlar olay sonrası kendilerine saldıranlar hakkında şikayetçi olmak için soluğu Nişantaşı Karakolu'nda aldı.