Görmez, Diyarbakır’ın Silvan ilçesi kırsalında meydana gelen terör saldırısında 13 askerin şehit olmasıyla ilgili başsağlığı mesajı yayımladı. 
 
Şehitlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına, sevenlerine, Türk milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı, sabır ve metanet dileğinde bulunan Görmez, şunları kaydetti: 
 
“Millet olarak barış, kardeşlik ve huzur ortamına en çok ihtiyaç duyduğumuz mübarek üç aylarda, Berat gecesini karşılamaya hazırlanırken böylesi menfur bir saldırının gerçekleştirilmiş olmasını nefretle tel’in ediyorum. Mübarek Ramazan ayı arifesinde tüm milletimizin huzur ve kardeşliğini bozmayı hedefleyen bu saldırıları gerçekleştirenler bilmelidirler ki emellerine asla ulaşamayacaklardır. Milletimizin birlik ve kardeşlik ruhu ve iradesi karşısında ebediyen mağlup olacaklardır. 
 
Tarih bize öğretmiştir ki terör ve şiddete destek ve cesaret veren her türlü unsur eninde sonunda terörün hedefi olmuştur. Şehit yakınları ve aileleri evlatlarının Yüce Allah’ın engin rahmetine gark olduklarını bilerek müsterih olmalıdırlar. Ama canilerin ilahi ve insani lanete duçar olduğunu bilerek acılarını yüreklerine gömmelidirler. Bu acı hepimizin acısıdır. Aziz Milletimiz şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu kabil ihanetleri aşacak güce sahiptir. 
 
Evlatlarını bu ülke için feda eden ailelerimizin acısını yürekten paylaşıyor, şehit askerlerimize bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.” (anka)